Au pair Australien – Godt valg

Det fascinerende kontinent byder på en enorm natur, fantastiske strande, tropiske regnskove og spændende metropoler. Oplev kænguruer og koalaer på nært hold, og lad dig fascineres af Australiens mangfoldighed. Som au pair i Australien får du kendskab til landets kultur ved at bo hos en værtsfamilie.

Australien er kontinentet i den anden ende af verden og en drømmedestination for mange au pairer. Her finder du mange spændende kontraster. Imponerende byer, ørken, smukke strande, regnskove og et unikt dyreliv.

Bliv au pair i Australien

Oplevelser

At være au pair i et andet land giver oplevelser og mindeværdige øjeblikke for resten af livet!

Kultur

Værtsfamilien og dine nye venner kommer alle fra et andet land, så du lærer meget mere om deres kultur

Erfaring

Et udlandsophold giver stor erfaring og hjælper dig senere i livet. Det står nemlig rigtig godt på dit cv

Rejs til Down Under

Du er meget velkommen i landet som au pair. Australiens folkefærd er kendt for sine gode maner og venlighed. I stedet for stress står ro og afslapning højt på listen. Australierne er meget fordomsfri og elsker sociale sammenkomster. Derfor er landet oplagt som au pair, da man hurtigt oplever de gæstfrie mennesker.

I princippet er et au pair ophold muligt i alle dele af Australien. På grund af visumreglerne er man au pair i Australien i seks måneder. Herefter er det så muligt at forlænge yderligere seks måneder. Du kan frit vælge, om du vil udforske landet på egen hånd eller tilbringe yderligere seks måneder med en anden værtsfamilie. Du rejser med et arbejdsferievisum, der giver dig mulighed for at bo i Australien i op til tolv måneder. Tag en tur gennem outbacken, oplev de store metropoler eller tag et dyk ned i bølgerne i Surfer’s Paradise, der ligger i området kaldet Gold Coast.

5 grunde til at vælge Australien

  1. Smukke hvide sandstrande
  2. Langt væk, men minder meget om Europa
  3. Afslapning og venlige mentalitet
  4. Kæmpe land, der indbyder til mange oplevelser
  5. Det er sommer, når det er vinter i Danmark

Kulturen

Under dit ophold som au pair i Australien vil du hurtige opfange landets sprog og kultur. Chancen for at lære den australske livsstil er også noget man bør opleve og føles utrolig spændende. Værtsfamilien vil dele næsten alt med dig i månederne, hvor du bor hos familien. Deres livsstil, deres tid og deres børn. Det er en masse tillid, som du får. Derfor følger der naturligvis også noget ansvar med.

Værtsfamilien forventer derfor, at du engagerer dig i deres livsstil, selvom den kan føles meget mere anderledes end livet i Danmark. Derfor er tolerance, respekt, høflighed og viljen til at integrere de vigtigste aspekter. Er man høflig og villig til at lære nye mennesker at kende, er der derfor ingen problemer. Næsten alle au pairer, der forlader Australien, gør det med tårer, fordi denne spændende tid gik alt for hurtigt.

Arbejdet

Som au pair i Australien har du næsten alle muligheder ved siden af dit hverdagsarbejde. Du kan forbedre dine fremmedsproglige færdigheder med sprogkurser, tilbringe din fritid på stranden, på museer, gå til sport eller slappe af på sofaen. Mange leder også efter et andet job, for at tjene flere penge og spare op til en længere rejse efter endte seks måneder.

For at arbejde som au pair i Australien har du brug for et Visa. Dette visum er gyldigt i 12 måneder og giver dig mulighed for at arbejde i enhver form. Derfor er det som skrevet overfor ikke unormalt med to jobs. Mange værtsfamilier støtter dette og hjælper med jobsøgningen.

Som au pair har du eget værelse i hjemmet, gratis måltider og værtsfamilien tæt på. Det bliver hurtigt sin egen familie og et unikt venskab bliver skabt.