Au pair England – God rejse

Dronningen, røde dobbeltdækkerbusser og Fish & Chips beskriver meget godt England. Ud over de sædvanlige klichéer har kongeriget meget mere at byde på. Landet tilbyder et bredt udvalg af forskellige kulturer, landskaber og dialekter, som gør destinationen mangfoldigt og varieret. De fleste, der vil være au pair i England finder en værtsfamilie i London området.

Andre dele af Storbritannien er dog også yderst populært og specielt i det sydlige England. Dit job som au pair i England inkluderer ikke kun børnepasning, men også let husarbejde. Landet ligger ikke langt fra Danmark, så det er nemt at tilpasse kulturen.

England-au-pair

Oplevelser

At være au pair i et andet land giver oplevelser og mindeværdige øjeblikke for resten af livet!

Kultur

Værtsfamilien og dine nye venner kommer alle fra et andet land, så du lærer meget mere om deres kultur

Erfaring

Et udlandsophold giver stor erfaring og hjælper dig senere i livet. Det står nemlig rigtig godt på dit cv

Derfor skal du være au pair i England

Du aflaster forældrene gennem støtte i hverdagens familieliv og bliver en vigtig person for børnene. Det medfører derfor et stort ansvar. At lære England at kende som au pair betyder først og fremmest at rydde op i dine egne vaner. Fra begyndelsen vil du støde på menneskernes høflighed og hjælpsomhed, og din værtsfamilie vil også byde dig varmt velkommen. På dine fridage har du muligheden for at tage et sprogkursus, være sammen med andre au pairer eller udforske England på egen hånd. Du har sikkert om det verdensberømte Buckingham Palace i London eller Cornwalls vilde kyst?

Brug tiden og lær dit nye område at kende og gå ikke glip af de mange muligheder. Opholdet varer typisk seks eller tolv måneder, men du kan selv aftale den specifikke længde med værtsfamilien. England har også en fordel, da de blandt andet tilbyder kortere ophold om sommeren på to eller tre måneder. At være au pair i England giver dig mulighed for at blive endnu bedre til engelsk. England er også rig på traditioner og kulturelle egenskaber. Der er derfor rigtig meget at give sig til.

Efter en kort flyvetur over Den Engelske Kanal lander du i nærmest i en anden verden. Man kører i venstre side og menneskerne går meget op i kl. 17 te, kongelige traditioner, hyggelige pubber og stegte æg til morgenmad. Storbritannien har utrolig meget at byde på. Her finder du multikulturelle metropoler og livlige universitetsbyer sammen med smukke landskaber og hyggelige landsbyer. Som tidligere skrevet kan man som au pair i Storbritannien passe børnene i 6 til 12 måneder. Opholdet giver værdifuld erfaring og giver naturligvis flere pluspoint til dit CV.

Rettigheder og forpligtelser

Som au pair i England kan det være dit job at bringe og hente børnene i skolen, lege og lave med til dem. I mange tilfælde hjælper man som au pair i Storbritannien også med børnenes lektier. Derudover hjælper man med lette husholdningsopgaver, såsom opvask, støvsugning og strygning. Det er selvfølgelig vigtigt at netop du og din fremtidige værtsfamilie sammen diskuterer, hvad der skal gøres. Opgaverne afhænger af rytmen i familien og hvor aktive værtsfamilien selv er. Generelt arbejder man 25-30 timer om ugen.

Det er bedst at begge parter indgår en skriftlig aftale, så alt omkringarbejdstid, fritid og lønnen står sort på hvidt.

Som au pair i UK får du:

  • Gratis kost og logi
  • Mindst en fridag om ugen (+ mindst en gratis søndag pr. måned)
  • Muligheden for at tage et sprogkursus,
  • Omkring to ugers betalt ferie med et ophold på 6 måneder
  • Løn per måned på ca. 2350 kr. afhængigt af kontrakten.