Bliv au pair i Frankrig

Danmark og Frankrig ligger begge i Europa og er ikke langt fra hianden. Derfor er der mange ting, som minder om vores eget land. Der er dog også mange andre store kulturforskelle, som man hurtigt vil opleve. Din værtsfamilie og børnene vil se frem til at møde dig og hjælpe med at få dig integreret hurtigst muligt. 

I slutningen af dit ophold modtager du også et arbejdscertifikat som au pair i Frankrig, hvilket kan være meget nyttigt til yderligere applikationer eller dit fremtidige arbejde. Som au pair i Frankrig har du chancen for at få unikke oplevelser til resten af dit liv.

Bliv au pair i Frankrig

Oplevelser

At være au pair i et andet land giver oplevelser og mindeværdige øjeblikke for resten af livet!

Kultur

Værtsfamilien og dine nye venner kommer alle fra et andet land, så du lærer meget mere om deres kultur

Erfaring

Et udlandsophold giver stor erfaring og hjælper dig senere i livet. Det står nemlig rigtig godt på dit cv

Au pair i det fransktalende Schweiz

Ikke kun i Frankrig kan du forbedre dit franske og opleve berømte kulinariske lækkerier som ost og chokolade. Med et ophold i det fransktalende Schweiz finder du meget af det samme. Hjertet i denne region er den schweiziske metropol Genève med den tilstødende Genèvesøen. Her bor mange familier, der gerne vil have en au pair i alderen 19-26 år. Er du interesseret? Bare tryk på ”ansøg nu” og få mere information om de forskellige au pair-programmer i det fransktalende Schweiz.

Rettigheder og forpligtelser

Du passer på børnene, kører dem i børnehave, til skole, til fritidsaktiviteter eller til legepladsen. Du laver let husarbejde, hjælper med at gøre rent og tager gerne opvasken og andre lette huslige pligter. Du tilbereder også morgenmad og enkle måltider og hjælper med indkøb. Derudover er du tilgængelig for din familie som babysitter nogle aftalte aftener. Din arbejdstid er cirka 30 timer om ugen som er inkl. børnepasning. Hver familie i Frankrig er naturligvis forskellige, og derfor er det vigtigt man aftaler alle arbejdsopgaver mm. på forhånd. Ideelt set får man en tidsplan i begyndelsen af ugen, der angiver dine opgaver.

Au pair om sommeren

Oplev Frankrig i sommerferien. Hvordan lyder det for dig at nyde en frisk croissant i Eiffeltårnet eller tilbringe en hyggelig aften med lækker vin og ost med dine nye venner? Du vil sikkert også gerne forbedre dine franske færdigheder yderligere med et kursus på en berømt sprogskole? Du lærer naturligvis også nye ord hverdag af børnene. Måske du kun vil rejse til Frankrig i kort tid, så har du chancen for at tilbringe din sommerferie i en international eller fransk familie. I 4 til 12 uger vil du passe børnene i din værtsfamilie som et nyt familiemedlem. Dette giver dig fordelen ved at forbedre dine sprogfærdigheder og få interkulturel viden. Det er samtidig en god base for et eventuelt længere au pair ophold senere.

Som au pair får du:

  • Eget værelse og gratis måltider
  • Mindst en fridag om ugen (inklusive mindst en søndag pr. måned)
  • 2 ugers betalt ferie med et ophold på minimum 6 måneder
  • Muligheden for at tage et sprogkursus,
  • En månedsløn på ca. 2500 kr. afhængigt af kontrakten.