Hvorfor blive au pair i USA?

Landet med ubegrænsede muligheder er blandt de mest kendte destinationer som au pair. Det er slet ikke underligt, da værtsfamilierne er meget gæstfrie og glæder sig til at lære alt omkring kulturforskelle og lære nye mennesker at kende. På grund af landets størrelse er der også rig med muligheder og destinationer.

Som au pair i USA kan du være sikker på, at din værtsfamilie accepterer dig som medlem af familien og inkluderer dig i alle deres gøremål. Uanset om det er Football, fødselsdagsfest, Thanksgiving eller en dagstur, så kan du være sikker på at blive rig på oplevelser.

Bliv au pair USA

Oplevelser

At være au pair i et andet land giver oplevelser og mindeværdige øjeblikke for resten af livet!

Kultur

Værtsfamilien og dine nye venner kommer alle fra et andet land, så du lærer meget mere om deres kultur

Erfaring

Et udlandsophold giver stor erfaring og hjælper dig senere i livet. Det står nemlig rigtig godt på dit cv

Som au pair i USA passer du og hjælper børnene i din værtsfamilie

Opgaverne er mange og er alt lige fra at vaske tøj, lege med børnene, hente dem i skolen og hjælpe med lektier og meget mere. Normalt har familien 2-4 børn, du skal hjælpe og passe. Ud over dette hjælper man med let husarbejde i form af madlavning, oprydning og andre småting. Som au pair i Amerika er du naturligvis tæt på værtsfamilien, så man lærer lynhurtigt deres kultur at kende. Du modtager også en lille løn i form af arbejdet og er i USA mindst $800 per måned. Naturligvis ud over opholdet og måltider.

Hvad kan jeg forvente som au pair i Amerika?

Som au pair i USA bor og arbejder du hos en udvalgt amerikansk værtsfamilie. Ideelt set vil du blive integreret som et familiemedlem efter kort tid. Som aupair forpligter du dig til din værtsfamilie i en aftalt periode og ofte med mulighed for forlængelse. Dine daglige opgaver er primært målrettet børnepasning. Det inkluderer naturligvis mange aspekter man skal være klar til. Bleskift, forberede morgenmad, transport og meget mere. Au pair’s ansvarsområde inkluderer også lette husstandsopgaver som tidligere beskrevet.

Hvilke fordele får jeg som rejsende i et andet land?

Som et familiemedlem i din nye værtsfamilie får du gratis måltider og gratis overnatning i eget værelse til daglig brug. Fornuftig løn, hvor man får omkring $200 pr. uge. Amerikanske værtsfamilier betaler i mange tilfælde rejsen transporten i form af ankomst/afrejse. Det er naturligvis en god gestus og er værd at tage med. Ud over dette får man også betalt ferie. Det normale er 2 uger, hvor man får lov til at rejse frit rundt i landet.

Arbejde, studier og fritid

Som au pair i USA er din hverdag primært delt op i 3 områder:

  • Arbejde
  • Videreuddannelse
  • Fritid


En ugentlig arbejdstid må ikke overstige 45 timer og bør ikke være mere end 5,5 dage per uge. Det betyder at man ikke må arbejde mere end maks. 10 timer per dag og man hver måned får en gratis weekend tilgængelig.

Om aftenen er det normalt, man tager forskellige studiekurser på det lokale college. Her er der mange muligheder, da man kan vælge om man vil være bedre til engelsk, litteratur eller noget helt tredje. De aftenener, hvor man har fri er der rig mulighed for afslapning og sjov med sine nye venner. Måske man starter til en ny fritidsaktivitet? Det er specielt her ugens løn giver god gavn.

Opholdet i USA er generelt berørt arbejde for familien og studiepligter. Der er naturligvis rig mulighed for ledige fridage, aftenstunder og weekender, hvor man kan få lov til at nyde friheden og sig selv.